NOVINKY

18.09.2019 Oznámení volného pracovního místa

Pracovní místo: mzdová účetní Místo výkonu práce: DDM Prachatice, Ševčíkova 273 Úvazek: plný Nástup: 1. ledna 2020 Plat: dle praxe a vzdělání Základní požadavky: - středoškolské vzdělání ekonomického směru - kurz v oblasti mzdového účetnictví - praxe v oboru mzdové účetnictví - práce na PC Společně s přihláškou, prosím, zašlete: - strukturovaný životopis - kopii dokladu o nejvyšším ukončeném vzdělání Přihlášky zasílejte do 11. 10. 2019 na adresu DDM Prachatice, Ševčíkova 273, Prachatice. Na obálku napište - Výběrové řízení Výběrové řízení se bude konat ve dnech od 14. 10. 2019 do 18. 10. 2019 (bude zaslána pozvánka). Případné dotazy na telefonních číslech: 388 318 202.

04.09.2019 Výběrové řízení na vedoucí zájmových útvarů

Ředitel DDM Prachatice vypisuje výběrové řízení DDM Prachatice Ředitel DDM Prachatice vypisuje výběrové řízení na pozici pedagoga volného času s dílčí pedagogickou činností. Místo: Prachatice Odbornost: znalost vedení ZÚ, znalost vedení ZÚ Army oddíl znalost vedení ZÚ Mladý hasič znalost vedení ZÚ Tanečky znalost vedení ZÚ Sportovní gymnastika Místo: Volary Odbornost: znalost vedení ZÚ, znalost vedení ZÚ Army klub znalost vedení ZÚ Běžecké lyžování znalost vedení ZÚ Lukostřelba znalost vedení ZÚ Šachy a deskové hry znalost vedení ZÚ Holky a kluci v akci Místo: Netolice Odbornost: znalost vedení ZÚ, znalost vedení ZÚ Florbal znalost vedení ZÚ Parkour Místo: Vimperk Odbornost: znalost vedení ZÚ, znalost vedení ZÚ Youtube znalost vedení ZÚ Sportovní všestrannost znalost vedení ZÚ Lední hokej Praxe: minimálně 2 roky Mzda: 110,- Kč/hod. Začátek činnosti: 1. 10. 2019 Rozsah činnosti: 2 hod. týdně Pedagogická způsobilost: dle § 3, § 17 zákona č. 563/2004 Sb. o pedagogických pracovnících a změně některých zákonů, středoškolské vzdělání Přihlášky zasílejte do 18. 9. 2019 spolu se stručným životopisem a doklady o odborné a pedagogické způsobilosti na adresu: DDM Prachatice, Ševčíkova 273, 383 01 Prachatice, obálku označit „Výběrové řízení“. Výběrové řízení proběhne 20. 9. 2019.

Prohlášení o přístupnosti dle zákona č.99/2019 sb.

Webová prezentace organizace Dům dětí a mládeže, Prachatice, Ševčíkova 273 je vytvořena s ohledem na maximální přístupnost obsahu. Splňuje požadavky dle par. 4 a 5 zákona č. 99/2019 Sb., o přístupnosti internetových stránek a mobilních aplikací a o změně zákona č. 365/2000 Sb., o informačních systémech veřejné správy a o změně některých dalších zákonů, ve znění pozdějších předpisů.

Pro popis informací na tomto webu je použit značkovací jazyk XHTML 1.0 Transitional. Kód stránek je vytvořen v souladu s normou a validací W3C - HTML 5. Stránky jsou přístupné i po vypnutí Javascriptových funkcí bez ztráty obsahové a navigační informace. Pro popis vzhledu je použit stylový předpis CSS. Některé texty nejsou definovány v relativních jednotkách. Pro zvětšení je potřeba použít systémových nástrojů (nastavení prohlížeče).

Na našem webu jsou informace nabízeny i v podobě dokumentů formátu DOC, DOCX, XLS, XLSX a PDF, a to zejména z důvodů, že obsahují typografické prvky a formátování, které webový formát HTML nepodporuje, nebo jsou příliš velké, proto pak doporučujeme jejich stažení. Formát DOC a PDF je také vhodnější pro tisk. K prohlížení těchto dokumentů je možné zdarma stáhnout Word Viewer a Acrobat Reader. V některých webových prohlížečích je integrována aplikace jež slouží k prohlížení výše uvedených formátů dokumentů.

Vaše náměty či informace o problémech při zobrazovaní těchto stránek, stejně jako dotazy, návrhy nebo připomínky týkající se obsahu webu či důvodného podezření, že webová stránka nesplňuje výše uvedené požadavky par. 4 a 5 nebo že je důvod podle písmene b) neopodstatněný, včetně možnosti podat podnět vůči příslušným státním orgánům, můžete psát na adresu ddm@ddm-prachatice.cz.