NOVINKY

04.09.2019 Výběrové řízení na vedoucí zájmových útvarů

Ředitel DDM Prachatice vypisuje výběrové řízení DDM Prachatice Ředitel DDM Prachatice vypisuje výběrové řízení na pozici pedagoga volného času s dílčí pedagogickou činností. Místo: Prachatice Odbornost: znalost vedení ZÚ, znalost vedení ZÚ Army oddíl znalost vedení ZÚ Mladý hasič znalost vedení ZÚ Tanečky znalost vedení ZÚ Sportovní gymnastika Místo: Volary Odbornost: znalost vedení ZÚ, znalost vedení ZÚ Army klub znalost vedení ZÚ Běžecké lyžování znalost vedení ZÚ Lukostřelba znalost vedení ZÚ Šachy a deskové hry znalost vedení ZÚ Holky a kluci v akci Místo: Netolice Odbornost: znalost vedení ZÚ, znalost vedení ZÚ Florbal znalost vedení ZÚ Parkour Místo: Vimperk Odbornost: znalost vedení ZÚ, znalost vedení ZÚ Youtube znalost vedení ZÚ Sportovní všestrannost znalost vedení ZÚ Lední hokej Praxe: minimálně 2 roky Mzda: 110,- Kč/hod. Začátek činnosti: 1. 10. 2019 Rozsah činnosti: 2 hod. týdně Pedagogická způsobilost: dle § 3, § 17 zákona č. 563/2004 Sb. o pedagogických pracovnících a změně některých zákonů, středoškolské vzdělání Přihlášky zasílejte do 18. 9. 2019 spolu se stručným životopisem a doklady o odborné a pedagogické způsobilosti na adresu: DDM Prachatice, Ševčíkova 273, 383 01 Prachatice, obálku označit „Výběrové řízení“. Výběrové řízení proběhne 20. 9. 2019.

Prohlášení o přístupnosti dle zákona č.99/2019 sb.

Prohlášení o přistupnosti

Dům dětí a mládeže, Prachatice, Ševčíkova 273 se zavazuje k zpřístupnění svých webových stránek v souladu se zákonem č. 99/2019 Sb., o přístupnosti internetových stránek a mobilních aplikací a o změně zákona č. 365/2000 Sb., o informačních systémech veřejné správy a o změně některých dalších zákonů, ve znění pozdějších předpisů, který provádí Směrnici Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/2102 ze dne 26. října 2016 o přístupnosti webových stránek a mobilních aplikací.

Prohlášení přístupnosti se vztahuje na následující webové stránky: http://www.ddm-prachatice.cz

Struktura informací

Struktura informací webových stránek byla vytvořena podle specifikace W3C HTML 5 a vizuálně naformátována kaskádovými styly CSS 3. Vzhled stránek a jejich funkčnost jsou podřízeny možnostem handicapovaných uživatelů. Dodržení výše zmíněných norem by mělo zajistit správné zobrazení obsahu stránek ve většině používaných prohlížečů.

Stav souladu

Uvedené webové stránky jsou částečně v souladu s EN 301 549 V2 1.2 a standardem WCAG 2.1 z důvodu nedostatečně přístupného obsahu anebo výjimek uvedených níže.

Přístupnost obsahu

Webové stránky nabízí informace i v podobě dokumentů formátu DOC, DOCX, XLS, XLSX a PDF, a to zejména z důvodů, že obsahují typografické prvky a formátování, které webový formát HTML nepodporuje, nebo jsou příliš velké, proto pak doporučujeme jejich stažení. Formáty DOC a PDF jsou také vhodnější pro tisk. K prohlížení těchto dokumentů je možné zdarma stáhnout Word Viewer a Acrobat Reader. V některých webových prohlížečích je integrována aplikace, jež slouží k prohlížení výše uvedených formátů dokumentů.

Vypracování prohlášení o přístupnosti

Toto prohlášení bylo vypracováno posouzením provedeným technickým provozovatelem těchto webových stránek. Pro vypracování prohlášení byl použit zákon č. 99/2019 Sb., a metodický pokyn MVČR k tomuto zákonu, normy EN 301 549 V2 1.2 a mezinárodně uznávanému standardu Web Content Accessibility Guidelines – WCAG 2.1.

Dům dětí a mládeže, Prachatice, Ševčíkova 273 má za cíl, aby jím spravované internetové stránky a webové aplikace byly přístupné všem jejím uživatelům a to na základě principů přístupnosti (vnímatelnost, ovladatelnost, srozumitelnost a stabilita). Kontakt je:

Dům dětí a mládeže, Prachatice, Ševčíkova 273
Ševčíkova 273, 383 01 Prachatice
email: ddm@ddm-prachatice.cz

Postupy pro prosazování práva

V případě, že Vám nebyla poskytnuta odpověď nebo poskytnutá odpověď je neadekvátní či neuspokojivá v souvislosti s Vaší žádostí či oznámením ohledně přístupnosti internetových stránek nebo webové aplikace, kontaktujte příslušný orgán pro prosazování práva:

Ministerstvo vnitra
odbor eGovernmentu